Vállalkozásunk 2011-ben indult, mivel nagyon fontosnak tartjuk a környezetvédelmet, és hogy a körülöttünk lévő tárgyak a szépséget, otthonosságot sugározzák.

Ezek a szempontok sarkaltak arra, hogy vegyszermentes kozmetikumokat használjunk. Sok tanulás, kísérletezés után magam készítettem az otthon használt szappanjainkat. Először családunk, barátaink próbálták ki. A pozitív visszajelzéseknek köszönhetően a hobbi szappankészítés vállalkozássá cseperedett.

A mai napig a szabadidőmet rengeteg tanulással és kísérletezéssel töltöm, minden nap igyekszem újabb ismereteket szerezni a vegyszermentes bőrápolásról, a környezettudatos életmódról, hogy a HANGA szappant használók 100%-os elégedettségét kiérdemeljük.

Természetes növényi olajokkal (olíva olaj, kókuszolaj, shea vaj), farm kecsketejjel dolgozunk, így szuper hidratáló szappanokat készítünk. A Hanga szappanok 100%-os tisztaságú illóolajokat tartalmaznak . A színét gyógynövények, agyagok adják.

Nagyon szeretem ezeket, a természetes anyagokat, mert növelik a szappan jótékony hatását, ezt vásárlóim is igazolják. Hanga szappan egyszerű formát kapott, kényelmesen a kézbe illik, egyenletesen kopik, nem törik darabokra. A csomagolás saját tervezésű, készítésű, gyönyörű gépi hímzése vállalkozásunk nevét hirdeti, illetve tudatja a vásárlóval, hogy Ő kézműves szappant tart a kezében.

Termékeink szigorúan ellenőrzött körülmények között készülnek, hatóságok által jóváhagyott műhelyünkben és rendelkeznek minden szükséges hatósági engedéllyel. A vállalkozásunk sikere, sokszínűsége a családi összefogásnak köszönhető. Mindenki szeret alkotni így a termékeink összetétele is sokszínű.

Szeretünk szépet alkotni, táskákat, párnákat, ajtódíszeket, fából készült ajándéktárgyakat készítünk, és forgalmazunk.

Remélem, érdekesnek találja majd a termékeinket, jó nézelődést, és vásárlást.

Tisztelettel és Szeretettel  

Nagy Erika


Nem kísérletezünk állatokon

Kattints ide, és kezdheted is az írást. Commodi consequatur quis autem vel eum iure reprehenderit qui in ea voluptate velit esse quam nihil molestiae consequatur vel illum qui dolorem eum fugiat quo voluptas nulla pariatur at vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus.